Impressie

Tijdens de show staat alles in het teken van het nieuwe jaar en bekende opera’s. Het operagezelschap zal hun aria’s dan ook uitkiezen op de meest passende manier.

Het programma

Ontvangst bij Restaurant Onze Kerk

Opera in Protestantse kerk met proost op het nieuwe jaar.

Genieten van een heerlijk diner

Na reservering krijgt men gedetailleerde informatie over tijden en locaties.

Reserveer

19e -eeuwse sferen

Samen zorgen we voor een geheel verzorgde middag of avond met een 3 gangen diner in Restaurant Onze Kerk en een uitgebreide show van Opera Per Tutti in de protestantse kerk in Hooge Zwaluwe. Het hele feest zal gevierd worden in een 19e -eeuwse sfeer met paarden, lantaarns, vuurkorven muziek en koetsen.

interesse?

Neem dan nu contact met ons op om een plekje te reserveren of laat een bericht achter met uw telefoonnummer, dan bellen wij u terug!

MailBellen

Kaartje gekocht? Binnenkort ontvang je van ons meer informatie, houd je mailbox dus in de gaten. Let op: het bericht kan in binnenkomen in je ongewenste berichten.

Stuur een terugbel verzoek!

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.