Impressie

Tijdens de show staat alles in het teken van het nieuwe jaar, een Nieuwjaars gala. De operazangeressen zullen hun aria’s dan ook uitkiezen op de meest passende manier. Ze voeren ‘Proost’-stukken uit, zoals het beroemde Libiamo uit Traviata en de Toréador uit Carmen.

Uitleg video

Middag- en Avondprogramma

Middagprogramma:

Ontvangst bij Restaurant Onze Kerk
Hier kunt u heerlijk genieten van een driegangendiner

Opera in Protestantse kerk met proost op de lente.

Na reservering krijgt men gedetailleerde informatie over tijden en locaties.

Reserveer

Avondprogramma:

Ontvangst bij Restaurant Onze Kerk

Opera in Protestantse kerk met proost op de lente.

Genieten van een heerlijk driegangendiner

Na reservering krijgt men gedetailleerde informatie over tijden en locaties.

Reserveer

19e -eeuwse sferen

Samen zorgen we voor een geheel verzorgde middag of avond met een 3 gangen diner in Restaurant Onze Kerk en een uitgebreide show van Opera Per Tutti in de protestantse kerk in Hooge Zwaluwe. Het hele feest zal gevierd worden in een 19e -eeuwse sfeer met paarden, lantaarns, vuurkorven muziek en koetsen.

interesse?

Neem dan nu contact met ons op om een plekje te reserveren of laat een bericht achter met uw telefoonnummer, dan bellen wij u terug!

MailBellen

Kaartje gekocht? Binnenkort ontvang je van ons meer informatie, houd je mailbox dus in de gaten. Let op: het bericht kan in binnenkomen in je ongewenste berichten.

Stuur een terugbel verzoek!

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.