Locatie

Trouwen op een unieke, sfeervolle locatie. Dan zijn jullie bij Onze Kerk aan het juiste adres. Indien gewenst kan gastvrouw en incidentele Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand Dieuwke Simonis-Stellinga jullie huwelijk voltrekken. We beschikken daarnaast over een uniek Volkswagenbusje om het bruidspaar in te vervoeren.

Trouwfeest

Koffie en thee / bubbels en bruidstaart blijft een heerlijke, zeer feestelijke combinatie. Je mag natuurlijk ook de bruidstaart zelf verzorgen.

Een walking diner of gezellig samen aan tafel met je daggasten, altijd in de gemoedelijke Brabantse warme sfeer met producten uit de streek en van het seizoen.

Een feest op maat, geheel naar jullie wens verzorgd, met hapjes zo uitgebreid als jullie willen.

Samenwerking

Natuurlijk kunnen wij ook via onze warme samenwerking met bedrijven in de buurt een prachtige bruidsnacht verzorgen met een heerlijk ontbijt, om samen nog even na te genieten! Bijvoorbeeld bij Swaluw’s Kiek in Helkant, B&B Prinshaerlyck in Made, B&B  “In de Polder” of B&B Mariafarm in Zevenbergen. En vanaf 2020 ook Ons Oude Raadhuis

Graag nodigen wij jullie uit om contact met ons op te nemen en kennis te maken met de bijzondere plek “Onze Kerk” en het team wat je welkom heet! Samen kunnen we zoveel moois realiseren van de mooiste dag die jullie tegemoet gaan.

Contact

Direct meer weten? Klik dan op de onderstaande knop voor onze pakketprijzen en overige mogelijkheden.

Mogelijkheden